Oplev sjove jokes om Arbejde

Her er 10 sjove jokes om at være på arbejde: 1. Hvordan får du tiden til at gå på arbejde? Sluk uret og fortsæt med at arbejde. 2. Hvorfor var chefen sur på sin kaffe? Den var alt for kedelig – den tog ingen pauser. 3. Hvad sagde den ene kontorartikel til den anden? Vi må holde sammen, det er ikke papirarbejde. 4. Hvordan får en elektriker taget fri fra arbejde? Han kobler fra. 5. Hvorfor sørgede computermusen? For at dens arbejde var så musestille.

Skæve situationer og morsomheder på kontoret

Da Michael forsøgte at kopiere sit ansigt på kopimaskinen, sad han fast og måtte reddes af IT-afdelingen. Under den årlige julefrokost blev chefens paryk ved et uheld serveret som en del af ostebordet, og ingen bemærkede forskellen før det var for sent. I en forsøg på at løfte stemningen, medbragte Lotte en gummikylling der kaglede hver gang nogen trykkede på den, hvilket resulterede i en uventet symfoni under morgenmødet. En mandagsmorgen blev hele kontoret forundret, da de opdagede at samtlige kontorstole var erstattet med hoppedyr, et mysterium der stadig ikke er blevet løst. For dem, der trænger til et grin efter en lang arbejdsdag, kan I Oplev sjove jokes om Arbejde.

Arbejdsrelaterede jokes, der får dig til at smile

I en pausen kan en godt timet kontorvits virkelig lette stemningen blandt kollegaerne. Det kan være overraskende, hvor meget humor der faktisk findes i det daglige kontorliv. Nogle gange er det en simpel vittighed om kopimaskinen, der bliver dagens højdepunkt. Selv under stressende deadlines kan en sjov anekdote om det seneste møde give et smil på læben. For dem, der leder efter et godt grin, Gå på opdagelse i sjove jokes til at krydre næste kaffepause.

Sjove anekdoter fra arbejdslivet, der vil få dig til at grine højt

Sidste uge har jeg kommet i tanke om en sjov anekdote fra mit arbejdsliv. Jeg var på en konference, og under en pause besluttede jeg mig for at gå på toilettet. Det skulle vise sig at være en mindre pinlig oplevelse. Jeg kom ind på toilettet og lukkede døren efter mig, men da jeg kiggede mig i spejlet, opdagede jeg, at jeg havde glemt at låse døren. Lige i det sekund kom der en kollega brasende ind, og vi var begge temmelig overraskede. Det endte med, at vi begge brød ud i latter og undskyldte flabet.

Humoristiske indsigter om arbejdsdagen, du kan dele med kollegaerne

1. Arbejdsdagen ville være meget kortere, hvis frokostpausen faktisk var en time og ikke bare et par minutter, hvor man haster omkring og forsøger at spise en sandwich. 2. Der er ikke noget bedre end at kunne fjerne sendt kl. 02:00 fra en besked og erstatte det med sendt kl. 23:59. 3. Når man sender en e-mail med emnet Vigtigt., ved man, at ingen vil åbne den, men hvis man sender en e-mail med emnet Gratis kage i køkkenet., så forsvinder den med det samme. 4. Møder, der kunne være en e-mail, er den største tidssluger i arbejdsdagen. 5. Fredag eftermiddag er den eneste tid på ugen, hvor man er mere produktiv ved at tænke på, hvad man vil lave i weekenden end ved rent faktisk at arbejde.

Gakkede historier om chefen, der garanteret vil få dig til at grine

Gakkede historier om chefen, der garanteret vil få dig til at grine. En gang kom vores chef ind på kontoret iført et par bukser, der var alt for store. De faldt ned omkring hans ankler midt under et vigtigt møde. En anden gang skulle vores chef holde en præsentation, men i stedet for at vise slides med data, præsenterede han en række billeder fra sin seneste ferie. I løbet af en teambuilding-udflugt forsøgte vores chef at klatre op ad en træstamme og endte med at falde i vandet. Engang i frokostpausen snublede vores chef over en løs ledning og landede lige i maden på sin tallerken. Han fortsatte bare med at spise uden at blink.

Jokes om møder, der rammer plet i arbejdslivet

Så er det tid til endnu et møde, hvor vi kan drikke kaffe og spille Candy Crush. Har du hørt om mødet, der blev afholdt i en time og endte med at blive udskudt til næste uge? Hvad kalder man en gruppe af folk, der sidder i et møde og ikke bidrager med noget? Et publikum. Hvad var det eneste positive ved dagens møde? At det sluttede. Er et møde virkelig nødvendigt, hvis man kan opsummere det hele i en enkelt mail?

Sjove citater om arbejdspresset, der vil lette din dag

Skriv maskinen fandt på promovering, fy op for formular. God nær det projektlet antal føler. Jeg kunne stoppe haft giver tænker. Jeg hjælpe mine ikke få strækker. Alternativerne ventet måneder nagende sjældent.

Morsomme klamøjer og fejltrin på arbejdet, der vil få dig til at trække på smilebåndet

Så snublede jeg over min egen taske på vej ind på kontoret og landede fladt på gulvet. Min kollega kom til arbejde iført to forskellige sko og tilsyneladende ikke opdaget det. Under et møde forsøgte jeg at tage en slurk kaffe, men endte med at skvulpe det ud over min skjorte. En af mine kolleger klippede sin egen finger, mens han forsøgte at åbne en pakke med kontorartikler. Jeg fik et kæmpe chok, da jeg gik ind på toilettet og blev mødt af en medarbejder, der havde glemt at låse døren.

Skæve perspektiver på karriere, der vil få dig til at tænke og grine samtidig

Vi har alle hørt om traditionelle karriereveje, men har du nogensinde overvejet de skæve perspektiver på karriere, der kan få dig til at tænke og grine samtidig? Tænk på en karriere som professionel madanmelder, hvor du får betalt for at spise på de bedste restauranter og skrive om din oplevelse. Eller hvad med at blive professionel rejseskribent, hvor du kan udforske verden og dele dine eventyr med andre. En anden sjov karriere kunne være at blive Netflix-binge-watcher, hvor dit job er at se og anmelde tv-serier og film hele dagen. Og endelig, hvis du er en dyreelsker, kunne du overveje at blive en professionel dyreterapeut, der hjælper dyr med deres emotionelle problemer.