Olympic luksus håndlavet kontinentalseng med opbevaring, 7 zoner 160×200 Medium (under 80 kg) Fast Antracitgrå

12.999 kr.

Drømmer du om en luksuriøs og komfortabel nattesøvn? Den håndlavede Olympic kontinentalseng er det perfekte valg. Med 7 zoner og opbevaringsplads er den ideel for dig. Stilfuldt design og optimal støtte sørger for en dyb og afslappende søvn hver nat.

Køb her

Varenummer (SKU): 6722600056764385 Kategori:

Opdateret produktbeskrivelse:

Drøm sødt og vågn op til en ny dag fyldt med energi og velvære med vores Olympic luksus håndlavet kontinentalseng. Denne seng er simpelthen en fryd for sanserne med sit eksklusive design og fantastiske komfort.

Hver eneste detalje ved denne seng er nøje gennemtænkt og håndlavet til perfektion. Den 7-zonede madras tilpasser sig din krop og støtter de forskellige områder, så du får den mest behagelige og ergonomiske støtte hele natten igennem. Uanset om du vejer under 80 kg eller er en mere fast sover, så er dette den ideelle madras til dig.

Det innovative opbevaringsrum i denne seng giver dig mulighed for at udnytte pladsen optimalt. Nu kan du nemt organisere og gemme dine dyner, puder eller ekstra sengetøj uden at give køb på stil og æstetik.

Selve sengens design er en sand fornøjelse for øjet. Den antracitgrå farve tilføjer en tidløs elegance til dit soveværelse, og det luksuriøse stof omkring madrassen oser af kvalitet og eksklusivitet. Du vil elske at betragte denne seng, både når du ligger i den og når du går forbi den.

Med vores Olympic luksus håndlavet kontinentalseng får du ikke blot en seng, du får en oplevelse af ren komfort og luksus. Lad drømmene føre dig til nye højder af velvære med denne fantastiske seng.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Olympic luksus håndlavet kontinentalseng med opbevaring, 7 zoner 160×200 Medium (under 80 kg) Fast Antracitgrå”

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.