Olympic luksus håndlavet kontinentalseng med opbevaring, 7 zoner 160×200 Medium (under 80 kg) Medium Lysegrå

12.999 kr.

Få en bedre søvnoplevelse med vores Olympic luksus håndlavet kontinentalseng. Med opbevaring og 7 zoner for optimal støtte. Perfekt til dig under 80 kg. Bestil nu.

Køb her

Varenummer (SKU): 6722600056764350 Kategori:

Drømmer du om en himmelsk søvnoplevelse hver eneste nat? Så er vores Olympic luksus håndlavet kontinentalseng med opbevaring det perfekte valg for dig. Den er skabt med en kærlighed til komfort, kvalitet og godt håndværk.

Hver seng er nøje håndlavet for at sikre, at du får den bedste søvnoplevelse nogensinde. Vores erfarne mestersnedkerer bruger kun de fineste materialer til at skabe en seng, der føles som en drøm at sove i.

Denne Olympic kontinentalseng er designet med en 7-zoners indlægsmadras, hvilket betyder, at den støtter din krop på alle de rigtige steder. Du kan sige farvel til ubehagelige trykpunkter og vågne op med øget energi og klarhed.

Vi ved, at opbevaringsplads kan være værdifuld, og derfor er denne seng også udstyret med smart opbevaring under sengen. Du kan nemt gemme dine ekstra tæpper, puder eller sengetøj væk, så dit soveværelse altid ser ryddeligt og organiseret ud.

Kombinationen af en medium fasthed og lysegrå farve giver ikke kun denne seng et elegant udseende, det sikrer også den perfekte balance mellem støtte og komfort. Uanset om du vejer under 80 kg, vil denne seng give dig den bedste mulighed for en afslappende og behagelig nattesøvn.

Så hvad venter du på? Giv dig selv den luksuriøse behandling, du fortjener, og oplev en naturlig og afslappet søvn hver eneste nat med vores Olympic luksus håndlavet kontinentalseng med opbevaring.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Olympic luksus håndlavet kontinentalseng med opbevaring, 7 zoner 160×200 Medium (under 80 kg) Medium Lysegrå”

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.